Kerststallen Malaga

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / Plattegrond 10 kerststallen Málaga centrum

 

Kerststallen in Málaga zijn een echte traditie. Broederschappen, de gemeente, verenigingen en particulieren maken er ieder jaar weer iets moois van. In totaal zijn er dit jaar maar liefst 56 kerstallen die vrijwel allemaal dagelijks open zijn.

 

Dit artikel is van 17 december 2016

De plattegrond is niet meer verkrijgbaar.

Wel is het mogelijk om onze reisgids te bestellen.

Handige plattegrond met 10 kerststallen

Reisgids Malaga kerststal

56 stallen is misschien iets teveel om allemaal te bezoeken. Daarom hebben we een selectie van 10 mooie kerststallen op een plattegrond gezet. Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar in het historisch centrum van de stad.

Extra kerstactiviteiten

Op de gratis kaart staan ook 2 kerstmarkten aangeven. Wil je de lichtshow en de kerstverlichting bekijken? Ook dit hebben we aangegeven, inclusief alle tijden en adressen.

Download gratis

De plattegrond kun je gratis downloaden via de Beleef Málaga webshop. Na het plaatsen van de bestelling kun je zonder afrekenen de kaart (pdf) direct via het scherm downloaden. Ook per e-mail ontvang je nog de downloadlink.

Zo kom je helemaal in de kerststemming 😉

 

Download hier je gratis kaart

Extra tip!

Buiten Málaga centrum staat een prachtige kerststal (bélen) aan de rand van de visserswijk El Palo. Hieronder krijg je een indruk van deze stal met vele figuren en objecten.

Open tot 6 januari van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 13.00 uur en 16.00 – 20.00 uur. Op feestdagen van 10.00 – 22.00 uur. Kijk hier voor de locatie

Download hier je gratis kaart

 
 

2 Comments

  1. Hartelijk dank voor deze plattegrond!

     

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken