eten in Malaga

Home / Malaga blog / Eten bij La Casa del Perro – Een (te) goed verborgen parel in Málaga

 

Een paar jaar geleden aten we voor het eerst bij een eigenzinnig restaurant in een zijstraat van Plaza de los Martires. Het bleef niet bij één keer, want zowel het eten als de sfeer bij Casa del Perro viel in de smaak.

Een ommetje waard

Het restaurant is alweer enige tijd te vinden op een andere locatie. Je eet er nog altijd heerlijk, maar dit keer op een goed verborgen plek achter de drukke straten van het centrum. Dit zorgt er wel voor dat je Casa del Perro makkelijk over het hoofd ziet. Zonde, want je loopt zo een bijzonder leuk restaurant mis. Kortom, zoek vooraf even de straat op (Calle Hernán Ruiz 7).

Eigenzinnige hapjes en schotels om te delen

Eten in Malaga

Kok Fede bereidt met passie zijn eigenzinnige gerechten. De kaart staat vol met kleine verrassende hapjes (mordiscos). De combinaties van smaken bezorgen ons altijd een glimlach. Allemaal smaakbommetjes met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Naast hapjes kun je ook de grotere bocados bestellen. Deze gerechten kun je combineren met de kleine hapjes, leuk om samen te delen (para compartir).

Eten in een ongedwongen sfeer

eten in malaga

Het restaurant heeft iets ongedwongens, je voelt je hier snel thuis. Gastvrouw Ana en het personeel zijn gastvrij en attent. Ze nemen de tijd en hebben persoonlijke aandacht voor hun gasten. Je voelt aan alles dat dit hun passie is. Heeft Fede je bij binnenkomst vanuit de keuken in het vizier, dan is er altijd een vriendelijke begroeting.

Na een bezoek aan La Casa del Perro beseffen we ons iedere keer dat afwijken van de gebaande paden de moeite waard is. Wil je in Málaga lekker eten in een ontspannen sfeer? Dan loop je hier graag voor om.

Adres

La Casa del Perro
Calle Hernán Ruiz 7
29008 Málaga
Tel: 0034 952224548

Openingstijden

DI – ZA van 13:30 – 16:00 uur en 20:30 – 00:00 uur
ZO 13:30 – 16:00 uur

Meer over eten en drinken in Málaga

 
 

One Comment

  1. Ga ik zeker eens proberen!!

     

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *