B&B Andalusie Nederlanders Belgen

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / Op vakantie in Málaga bij Nederlanders en Belgen

 

Onbezorgd genieten van je vakantie in Andalusië of citytrip Málaga? De keuze om te overnachten bij Nederlanders of Belgen kan hier zeker aan bijdragen. Het kan je vakantie of citytrip in Málaga nóg aangenamer maken.

 

Logeren bij Nederlanders of Belgen, handig!

Uiteraard is het vooraf al handig om in je eigen taal een accommodatie te reserveren. Zeker bij aanvullende vragen of wensen een groot gemak! Eenmaal aangekomen op je vakantieadres zijn er nog meer voordelen.

Tips van ‘locals’

Nederlandse en Belgische beheerders zijn vaak in Andalusië gaan wonen vanwege hun liefde voor deze aangename streek. Ze brengen dit enthousiasme over op hun gasten en geven je in het Nederlands de beste tips. Landgenoten als ‘local’, ideaal!

Malaga stedentrip must sees

Ze geven je graag informatie over de leukste uitstapjes, de mooiste bezienswaardigheden en verrassende locaties om te eten of drinken. Veelal plaatsen die je niet zo snel in een reisgids kunt terug vinden. Zo haal je echt alles uit je vakantie of stedentrip!

 

bed and breakfast malaga B&B Andalusie Nederlanders en Belgen omgeving Málaga

B&B Andalusie Nederlanders - Bed and breakfast Malaga

In de provincie Málaga zijn tal van b&b’s van Nederlanders en Belgen te vinden. Vaak op idyllische plekjes in een rustige en landelijke omgeving. De ligging ten  opzichte van Málaga airport, de stranden en de mooie steden in Andalusië is vrijwel altijd gunstig.

Ondanks de ruime keuze zijn de b&b’s stuk voor stuk uniek qua ligging en service. Zo zijn er bijvoorbeeld luxe b&b’s en b&b’s die uitermate geschikt zijn voor kinderen. Voor iedere smaak is er wel iets bij.

 

Hotel Malaga Hotel in Málaga centrum en provincie – Nederlandstalig

Hotel Malaga centrum

Op dit moment kennen we in de provincie Málaga 3 hotels van Nederlandse eigenaren. Twee daarvan, Casa de las Mercedes en Charming stay Villa Lorena, kun je vinden in Málaga centrum. Beide zijn ideaal voor een citytrip naar Málaga.

Het derde hotel (La Posada del Angel) ligt in een wit Andalusisch dorp niet ver van de badplaats Marbella.

Deze hotels zijn allemaal kleinschalig en persoonlijk.

 

Vakantiehuis en appartement Malaga Vakantiehuizen/ appartementen in Málaga en omgeving

Vakantiehuis Malaga - B&B Andalusie Nederlanders

Wil je alle vrijheid ervaren in een vakantiehuis of appartement? Ook dan kun je terecht bij Nederlanders en Belgen. De vakantiehuizen liggen op de meest prachtige locaties. Exclusieve plekjes om te genieten van de rust en de natuur in de provincie Málaga.

In Málaga centrum is sinds 2015 appartementencomplex Nono geopend. Met de ligging in hartje Málaga is deze accommodatie perfect voor een stedentrip!

 

Eigenaar van een accommodatie in Málaga (provincie), maar staat deze niet op onze website? Informeer hier hoe je een vermelding kunt krijgen.

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken