Home / Malaga blog / Kerstverlichting Malaga 2023 – Waar en wanneer lichtshow centrum?

 

Málaga in december, wat een sfeer!

Wanneer is de kerstverlichting aan in Málaga? En wanneer kun je genieten van de lichtshows? Op deze pagina en in de Gratis Málaga December special lees je alles over Málaga in december. Beleef de unieke sfeer van Málaga in december.

Wanneer gaat de kerstverlichting in Málaga aan in 2023? Op dit moment is er nog geen definitieve datum bekend. De verwachting is dat de verlichting net als voorgaande jaren op de laatste vrijdag of zaterdag van november aan gaat.

Kerstverlichting Malaga 2023, een spektakel

Kerstverlichting Malaga

Dagelijks om 18.30 uur gaat de kerstverlichting in Málaga aan. Het is ieder jaar een groot spektakel zijn met veel publiek in het historisch centrum van de stad.

De kerstverlichting in Málaga staat bekend om de schitterende lichtshow met muziek.

 

Wanneer is de kerstverlichting in Málaga aan?

Kathedraal Malaga tijdens kerst

Wanneer is de kerstverlichting aan in Málaga? De kerstverlichting in Málaga is dagelijks aan vanaf zaterdagavond 26 november tot 6 januari.

Tijden kerstverlichting / lichtshow Málaga

  • Weekdagen: van 18.30 – 00.00 uur.
  • Weekend/ avonden voor een feestdag: van 18.30 – 02.00 uur

Lichtshows met muziek in Málaga

Iedere avond is er om 19.00 uur, 20.30 uur  en 22.00 uur een lichtshow met muziek.

Download de gratis Málaga December Gids 

Thema lichtshow en verlichting Málaga

De grote winkelstraat calle Marques de Larios is het centrale punt van de lichtshow. Voor dit jaar is er een nieuw thema met nieuwe versiering ontworpen.

Kerstverlichting Malaga

De versiering bestaat dit jaar uit ‘16 Hemelse Engelen‘.  

Deze engelen hangen boven de grote winkelstraat tussen verlichte pilaren. Tijdens de lichtshow begint alles te fonkelen met bijpassende muziek. Dit jaar is ondermeer gekozen voor Carol of the Bells (Libera kinderkoor) en Jingle Bells.

Bekijk hieronder de video van de feestverlichting in 2022:

Veel straten en pleinen in Málaga met kerstverlichting

In Calle Larios is de versiering het meest uitbundig. Het is slechts één van de vele punten in Málaga centrum waar je kan genieten van de verlichting. Bij elkaar zijn bijna 500 straten, pleinen en rotondes voorzien van verlichting en kerstbomen.

Het maakt Málaga tot één van de beste Europese bestemmingen om te bezoeken rondom de feestdagen.

Ontdek in de gratis Málaga December Gids waar je alle kerstverlichting in Málaga kunt zien. Hierin staat per straat beschreven wat de thema’s zijn. Ook lees je over spectaculaire 3D projecties, de kerstallen en kerstmarkten in Málaga.

 

Ontdek alle activiteiten:  Download Gratis de Málaga December special

Behalve de feestverlichting zijn er rondom de feestdagen in Málaga volop andere activiteiten. Zoals kerstmarkten, activiteiten voor kinderen, kerststallen en rondleidingen. Ook dit jaar heeft Beleef Málaga een digitale December mini gids uitgebracht. Hierin vind je alle actuele informatie over activiteiten in Málaga in de feestmaand december.

Wil je de Gratis Málaga December gids ook ontvangen? Vraag deze dan nu hieronder aan. Je ontvangt de mini gids dan zo snel mogelijk in je mailbox. Zo weet je precies wat er te doen is in Málaga in december.

(Binnen 1 uur niks ontvangen? Check ook even je spambox)

 

Vergeet je Málaga reisgids niet…

Ga jij in december op vakantie naar Málaga? Begin thuis met de voorpret. Ontdek wat je niet mag missen in Málaga, waar je lekker kan eten en wat de mooiste bezienswaardigheden zijn. Neem de Beleef Málaga reisgids mee in je bagage en geniet nóg meer van je bezoek aan deze geweldige stad.

 

Meer over de feestdagen en kerst in Málaga

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *