Vuelta de España Malaga - vakantie

Home / Malaga blog / Vier etappes Vuelta de España in Málaga

 

De Vuelta de España gaat in 2015 van start in Zuid Spanje. La Diputación de Málaga heeft bekend gemaakt dat de eerste etappes (tussen 22 en 25 augustus) in de provincie Málaga worden afgewerkt.

Aankomst en vertrektijden etappes

 

Vuelta de España in de provincie Málaga

 

Etappe 1 Puerto Banus – Marbella
Op 22 augustus start de Ronde van Spanje in de luxe haven Puerto Banus. De aankomst van de eerste etappe is in het nabij gelegen Marbella.

 

Etappe 2 Alhaurin de la Torre – Caminito del Rey
Net ten westen van Málaga airport ligt de plaats Alhaurin de la Torre. Vanaf deze plaats gaat de tweede etappe naar Caminito del Rey. Deze aankomst staat garant voor mooie plaatjes van de El Chorro kloof. Een mooie promotie voor het bekende wandelpad dat vanaf februari weer toegankelijk zal zijn.

 

Etappe 3 Mijas – Málaga
De derde etappe start in het plaatsje Mijas. De finish van deze etappe ligt in Málaga stad. Een mooi hoogtepunt voor de hoofdstad van de Costa del Sol.

 

Etappe 4 start Estepona
Estepona mag de start van de vierde etappe verzorgen. Vanuit Estapona zal de Vuelta de España de provincie Málaga weer verlaten.

De aankomst- en finishplaatsen van bovenstaande etappes liggen allemaal dichtbij Málaga. Voor wielerliefhebbers een mooie kans om tijdens de vakantie in Málaga wat mee te pikken van deze grote etappekoers.

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *