Kerst vieren in Malaga - kerstverlichting

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / Wanneer gaat de kerstverlichting in Málaga aan? Alles over de feestdagen.

 

Wanneer gaat in Málaga de kerstverlichting aan?

Dit jaar gaat de kerstverlichting in Málaga aan op vrijdag 30 november 2018.

 

Kerstverlichting in Málaga een spektakel!

De kerstverlichting in Málaga is ieder jaar een spektakel. Het lijkt ieder jaar weer mooier dan het jaar ervoor. Op dit moment is nog niet exact bekend hoe het eruit gaat zien. Dat is ieder jaar een verrassing 😉 We verwachten dat er ook dit jaar 2 keer per avond een lichtshow zal zijn. Meer informatie hierover lees je ook in onze gratis december special

Wil je alvast een indruk krijgen van de kerstverlichting? Dit was vorig jaar.

Is Málaga leuk tijdens rond de feestdagen?

Kerstvakantie Malaga - kerst

Wij durven te zeggen dat Málaga héél gezellig is tijdens de feestdagen. Vanaf eind november tot 6 januari is de stad in de avonduren een sprookje. Duizenden lampjes zorgen voor een geweldige sfeer.

Daarnaast is er van alles te doen in deze periode. Je kunt verschillende kerststallen bezoeken en er zijn leuke activiteiten voor kinderen. Ook in de haven van Málaga hangt een feestelijke sfeer.

Wil je de kerstvakantie weg met de kinderen? Dan is Málaga zeker een aanrader.

Kerst en oud & nieuw in Málaga

Malaga kerst - winter stedentrip

Kerst en oud & nieuw zijn ook zeker leuk om mee te maken. Met een beetje geluk zit je lekker op het terras in de zon. Op oudejaarsavond kun je samen met de Malagueños op Plaza de la Constitución het nieuwe jaar inluiden. Onder het genot van een cava en traditioneel met 12 druiven voor een portie geluk in het nieuwe jaar.

Beleef Málaga december special

Kom je rond de feestdagen naar Málaga? Vraag dan alvast onze gratis december special aan. Nog niet alle activiteiten zijn bekend, maar alles wat er rond de feestdagen te doen is in Málaga kun je in deze special vinden. We verwachten dat we deze begin december klaar hebben. 

 

 

Meer over de feestdagen in Málaga

Wil je alvast meer weten over de feestdagen en kerst in Málaga? Kijk dan op onze Kerst in Málaga pagina.

 

 
 

10 Comments

 1. Hoi,

  mijn vriend en ik vieren dit jaar oud en nieuw in Malaga!!! Superveel zin in… Ik vroeg mij 2 dingen af: 1 moet ik voor een restaurant op oudejaarsavond reserveren of kan ik ook op de bonnefooi op stap gaan op de avond zelf?
  2 Ik lees alles over oud en nieuw op de plaza de la constitucion, maar ik vroeg mij af of er niks op het strand te doen is? Lijkt mij zo leuk om oud en nieuw op het strand te vieren, maar als er niks gebeurt is het ook zo jammer…. Ik hoor graag van jullie!
  Groetjes

   
  • Hoi Sandra,
   Wat een goed vooruitzicht 😉 Tijdens de feestdagen raden we wel aan om te reserveren. In de decembers special staan straks een aantal restaurants waarvan we zeker weten dat ze open zijn op deze dagen. Op het strand is niet veel te doen tijdens oud en nieuw. Verwacht ook niet veel vuurwerk, want dat is hier veel minder een traditie. Wel veel cava en 12 druiven.
   Alvast veel plezier!
   Groeten vanuit Málaga, Gerard en Jacqueline

    
 2. Georges De Groote says:

  Hallo Gerard en Jacqueline,
  Heb juist december special aangevraagd, we zullen in december ( tweede maal) weer van de partij zijn in Malaga we kijken er terug naar uit voor de mooie kerstverlichting en de gezellige sfeer
  grtjs,
  Georges en karine

   
 3. Wij willen graag weekendje Malaga doen. Heeft iemand tips voor een leuk hoteltje?

   
  • Hallo Petra,
   Een weekendje Málaga is altijd leuk 😉 Op de pagina met 10 hotels in Málaga centrum vind je een selectie van hotels die een gunstige ligging hebben en waar wij goede berichten van onze lezers over terug krijgen.
   Alvast veel (voor)plezier!
   Groetjes vanuit Málaga,
   Gerard en Jacqueline

    
 4. Nancy Vleeschouwer says:

  Hallo Gerard en Jacqueline,
  Heb net de december special aangevraagd. Gaan in december 5 dagen, reeds voor de tweede keer dit jaar. We hebben ons hart verloren in Malaga.

   
  • Hallo Nancy,
   Wat een mooi vooruitzicht. Málaga in december vinden wij persoonlijk altijd erg gezellig.
   Leuk om te lezen dat jullie al voor de 2e keer dit jaar naar Málaga komen. Kijk uit, want het kan verslavend zijn 😉 Alvast veel plezier!
   Zonnige groeten uit Málaga,
   Gerard en Jacqueline

    
 5. Wij zijn er begin december

   
  • Hoi Cristel, Dat is een mooi vooruitzicht 🙂 De hele maand december is de feestverlichting aan.
   Alvast veel plezier!
   Groetjes uit Málaga,
   Gerard en Jacqueline

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken