Ijs Malaga - Freskito

Home / Eten en drinken in Málaga / IJs / Freskitto, ambachtelijk ijs in Málaga

 

Uit het grote aanbod van ijssalons in Málaga is Freskitto één van onze favorieten. Een kleine heladeria, maar zonder twijfel één van de betere in de stad.

 

Ambachtelijk ijs

Het ijs van Freskitto is ambachtelijk bereid. Iedere smaak is door eigenaar José Antonio Romero geperfectioneerd tot een heerlijk ijsje.

Al op 15 jarige leeftijd begon José met ijs maken bij een ijssalon in El Palo. De ijsmaker weet zich te onderscheiden van de vele grote ijsketens in de stad. Een echte professional, die met zijn ijs weet te verassen.

Een vierde plaats op het Europees kampioenschap voor ijsmakers en een tweede plaats in eigen land onderstrepen de kwaliteit van zijn ijs.

Ijs Malaga - Freskito

Lekkere smaken

Er is een grote keuze uit verrassende smaken. Probeer eens de traditionele helado Málagueño met moscatel wijn uit de streek. Of de overheerlijke caramel met pijnboompitten.

Het zijn maar een paar voorbeelden van de vele smaken die Freskitto dagelijks vers in de vitrine heeft liggen. Er zijn ook suikervrije smaken verkrijgbaar.

Deze ijssalon kun je vinden in calle Granada (55) tegenover het bekende restaurant El Pimpi. In plaats van een dessert in het restaurant is een ijsje van Freskitto een prima alternatief!

 

Deze andere bekende ijssalon in Málaga is Casa Mira.

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *