Malaga vakantie - Cafe con Libros

Home / Eten en drinken in Málaga / Leuke terrasjes, cafés en authentieke bars in Málaga / Café con Libros – leuk terras in Málaga centrum

 

Café con Libros is één van onze favorieten voor een verfrissend drankje. Een prima terras in Málaga centrum met een heerlijk uitzicht op het mooie Plaza de la Merced.

 

Koffie en thee in vele smaken

Op de kaart (in de vorm van een papierrol) staan ontzettend veel verschillende koffie- en theesoorten. Echt teveel om op te noemen, maar een ijskoffie of koffie met hazelnoot kunnen we alvast aanbevelen.

 

Verfrissende drankjes

Favoriet zijn bij ons de lekkere verfrissende drankjes. Vooral de verse zumos (sappen) en batidos con leche (smoothies) vinden we geweldig. Op de kaart staan verrassende combinaties met allerlei verse ingrediënten (zowel groente als fruit). Een glas vol vitamines!

Verse sapjes in Malaga centrum - vakantie Malaga

Natuurlijk kun je ook op dit terras ook frisdrank , bier en cocktails bestellen.
Verder staan er allerlei zoetigheden, pannenkoeken!, sandwiches en salades op de kaart. Ook voor een ontbijt kun je bij Café con Libros terecht.

 

Ontspannen en ongedwongen sfeer

Qua uitstraling is Café con Libros net even anders dan de andere cafés op Plaza de la Merced. De creatieve wandschilderingen, boeken en tijdschriften geven je echt een huiskamergevoel. Kortom, een ontspannen sfeer waar je lekker ongestoord kunt lezen in een boek, een tijdschrift of op internet. Het gebruik van Wifi is gratis en onbeperkt.

Cafe con Libros - Malaga centrum

Regelmatig zijn er tijdelijke exposities van kunstenaars uit Málaga (schilderijen en fotografie).

In de rij met terrassen op Plaza de la Merced herken je Café con Libros aan de kleurrijke stoelen en een schommel op het terras.

 

Adres: Plaza de la Merced 19
Openingstijden: MA – ZO 10.00 – 02.00
Website: Café con Libros

Meer eten en drinken in Málaga centrum

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *