Ontbijt Malaga - Plaza de la Merced
 

Dit café in Málaga zit vlakbij het geboortehuis van Picasso. Vanaf het terras van Merced 14 kijk je heerlijk uit over Plaza de la Merced, het grote plein met de obelisk en het beeld van kunstenaar Picasso.

 

Budget ontbijt in de zon

In de ochtend kun je hier in één van de lounge bankjes een prima ontbijt nuttigen. Bijvoorbeeld een broodje (pitufo) met beleg naar keuze met koffie en een verse jus d’ Orange. Ook in de middag en avond is Merced Catorce een fijne plaats voor een goede (ijs) koffie, cappuccino of een drankje. Wanneer je zin hebt in een zomerse cocktail kun je kiezen uit één van de vele mixen.

Ontbijt Malaga - Plaza de la Merced

Binnen heeft dit café een gezellige sfeer. Bij belangrijke voetbal- of sportwedstrijden kun je dit op de diverse beeldschermen volgen. Je komt hier veel Spanjaarden tegen. Dit in tegenstelling tot de wat meer toeristische cafés op de lange zijde van Plaza de la Merced. Voor een goede internet verbinding met gratis WiFi kun je hier ook terecht.

Na het zien van de bezienswaardigheden in Málaga is dit een heerlijke locatie om even bij te komen. Het café heeft in het straatje aan de zijkant aangename schaduwplaatsen.

Adres: Plaza de la Merced 14
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *