Kerst Malaga - december

Home / Malaga blog / Evenementen / Kerstverlichting Malaga – kerst en feestdagen!

 

Kerstverlichting Málaga

Een mooie jaarlijkse traditie waarbij duizenden lampjes de straten van het historisch centrum een unieke sfeer geven. Door de kerstverlichting in Málaga krijg je zelfs in een mild klimaat het echte kerstgevoel!

Let op dit bericht is van 2017, kijk hier voor de meest actuele info

Straten, pleinen en bomen vol met kerstverlichting

De bekendste straten van Málaga zijn ’s avonds bijna net zo licht als overdag. Boven Paseo del Parque hangen grote versierde constructies boven de weg.

Op Alameda Principal wordt dankbaar gebruik gemaakt van de grote bomen. De stammen en de taken zijn gewikkeld in een net met lampjes. Het geeft een prachtig effect in het donker.

Uiteraard is ook de grote winkelstraat Calle Larios voorzien van kerstverlichting. Een elegante lichtzee waarbij de omliggende straten niet vergeten zijn.

Kerstverlichting Malaga - Alameda Principal

Ook de bekende pleinen zijn niet vergeten. Daarnaast zijn er kleine boompjes met verlichting neergezet.

Tip! Beleef Málaga in december. Maak een gezellige avondwandeling door de stad of ga mee met de fietstour die aan het einde van de middag begint. Málaga, een sprookje tijdens de feestdagen!

 

Kerstverlichting Málaga 2017 waar en wanneer?

Kerst Malaga - winter Malaga

Dit jaar gaat de kerstverlichting aan op vrijdagavond 24 november. Het ontsteken van de lampjes in Málaga is traditioneel een taak van de burgemeester.

Plaza de la Constitución loopt helemaal vol op deze avond. Hier ontsteekt de burgemeester om 19:30 uur de kerstverlichting van Málaga centrum. Vanaf dat moment zal de verlichting dagelijks branden tot Drie Koningen op 6 januari. Vanaf 18:30 uur tot 02:00 uur.

TIP! Dagelijks is er om 18.30 uur en om 21.30 uur een lichtshow met muziek.

Gratis december special!

Beleef Malaga d

Tip! Wil je de gratis en exclusieve december special van Beleef Málaga ontvangen? Meld je dan alvast aan en je ontvang binnenkort deze gratis special in je mailbox. Vol tips en informatie over de feestmaand december in Málaga.

Lees hier meer over Málaga in december

 
 

6 Reacties

 1. Wilma de L’Or says:

  Goede morgen kunt u mij vertellen wanneer de kerstverlichting dit jaar aan gaat? En wanneer de kerstmarkten en kerststallen aanwezig zijn. Groetjes Wilma

   
  • Jacqueline says:

   Beste Wilma,

   De kerstverlichting wordt meestal het laatste weekend van november ontstoken. Vanaf begin december kun je de meeste kerststallen en markten bezoeken. Zodra de definitieve data bekend zijn, zullen we dit vermelden op de website.

   Groeten uit Málaga,

   Gerard en Jacqueline

    
 2. Perfecte informatie ,zitten nu in malage tot 28 november ,we zeker kijken
  Grts
  Frederik
  Antwerpen

   
 3. leuke en goede informatie.

   

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *