Malaga inspiratie reisgids

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #15

 

Binnenkort naar Málaga? We hebben weer een aantal foto’s ter inspiratie voor je op een rijtje gezet. Zo kom je alvast in de stemming voor je stedentrip…

1/7

De herfst is net begonnen. Desondanks staan de jacaranda’s op Plaza de la Merced voor de tweede keer dit jaar in bloei. Málaga is ook tijdens deze periode van het jaar nog lekker aangenaam en een prima bestemming voor een stedentrip.

2/7

Uitslapen tijdens je vakantie is natuurlijk heerlijk, maar een vroege stadswandeling door Málaga kunnen we zeker aanraden. De straten zijn nog lekker rustig en het eerste ochtendlicht is mooi zacht. Bestel koffie met een broodje in een Spaanse bar en geniet van  de locals om je heen die veelal hier hun dag beginnen.

3/7

De kleurrijke achterzijde van de markt. Loop, nadat je de markt binnen hebt bekeken, ook zeker even via de doorgang aan aan de achterkant naar buiten. Door het zonlicht in de ochtend kleurt het glas van de gevel extra fel en zijn de historische elementen van Málaga nog beter zichtbaar.

4/7

Ook veel kleur én kunst in de wijk Soho. Deze wijk staat bekend om de grote hoeveelheid straatkunst.

5/7

Wil je het  CAC museum (hedendaagse kunst) bezoeken en de straatkunst in de wijk Soho bekijken? Dan kun je de dag prima beginnen bij Señor Conejo (meneer konijn 🙂 ). Een kleine bar in dezelfde wijk waar ze verse broodjes en goede koffie serveren. Te vinden schuin achter het museum.

6/7

Uiteraard is er nog veel meer te ontdekken. Met deze reisgids haal je nog meer uit je stedentrip naar Málaga. Aan de hand van een handige plattegrond met wandelroute kom je op de leukste plekjes van de stad.

7/7

Lekker eten of lekker ‘snacken’ 😉 hoort ook bij Málaga. Malagueños zijn dol op mini hamburgers. Dit is onze favoriet bij tapasbar Wendy Gamba, hamburguesa rabo de toro. Smullen!!

 

Meer Málaga inspiratie?

Volg Beleef Málaga ook op Instagram voor meer leuke inspiratie.

Hoe beleef jij Málaga? Deel het met ons én onze volgers. Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je bericht.

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *