Programma Semana Santa Malaga

Home / Malaga blog / Programma Semana Santa Malaga 2018

 

Het programma van Semana Santa Málaga 2018 kun je binnenkort op deze pagina verwachten.

Hier vind je alvast meer over Semana Santa in Málaga.

 

Handige Semana Santa gids

Semana Santa Malaga gids

Tijdens de heilige week voor Pasen zijn er ruim 40 processies in Málaga te zien.

Naast online informatie, hebben maken we ook een digitale Semana Santa gids.

 

Meer over de Semana Santa gids 2018

 

Semana Santa Málaga goed om te weten

Tijdens Semana Santa zijn er in Málaga ontzettend veel mensen op de been. Het is de drukste tijd van het jaar voor de stad.

Programma Semana Santa Málaga

Met de auto naar Málaga tijdens Semana Santa?

Overweeg de mogelijkheden om Málaga per openbaar vervoer te bereiken. Tijdens Semana Santa is het niet aan te raden om met de auto het centrum in te rijden.

Uiteraard kun je altijd proberen om dichtbij het centrum te parkeren, maar wellicht is parkeren buiten het centrum een betere optie. Bijvoorbeeld bij het grote winkelcentrum Plaza Mayor. Vanaf hier kun je iedere 30 minuten een trein (C1) naar Málaga centrum nemen.

 

Zitplaatsen

De grote hoeveelheid stoeltjes in de straten zien er wellicht aanlokkelijk uit, maar deze zijn grotendeels gereserveerd voor mensen uit Málaga.

 

Bij regen

Bij regen vertrekken processies (alleen indien mogelijk) met vertraging op dezelfde dag. In verband met de waardevolle beelden en tronen kunnen processies ook afgelast worden, uiteraard tot groot verdriet van alle betrokkenen.

 

Beleef de Semana Santa in Málaga

Tijdens Semana Santa kun je de emotie en de beleving tijdens de processies voelen. Kijk hoe de Spanjaarden zich gedragen tijdens de processies. Volg aanwijzingen op (zoals bij het oversteken tussen de processies door).

Tot slot, geniet van de indrukwekkende processies!

 

Deel je Semana Santa foto’s #beleefmalaga

Semana Santa Malaga

Heb je mooie foto’s van Semana Santa gemaakt? Deel ze via social media met de hashtag #beleefmalaga Wellicht plaatsen we ook jouw foto!

Foto’s © Gerard – Beleef Málaga

Aan de informatie in het programma kunnen geen rechten worden ontleend.
 
 

2 Reacties

  1. Bij kleine kiosken is vanaf zaterdag een minigids te koop voor n symbolisch bedrag. Mooie info! Vlak voor palmzondag gaan de kerken open en mag iedereen de versierde tronies komen bewonderen. En als laatste: speciale momenten om mee te maken zijn het in en uit de kerk manoeuvreren en de tocht in het donker over de brug, als alle kaarsen ontstoken zijn.

     

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *