Uitverkoop in Malaga

Home / Malaga blog / Wintershoppen in Málaga

 

Een zonnige stedentrip in de winter is fijn en helemaal als het uitverkoop is. In Málaga is de winteruitverkoop weer begonnen, dus reserveer gerust wat extra ruimte in je koffer als je binnenkort naar Málaga gaat 😉

Winteruitverkoop in Málaga – rebajas

Winkelen Malaga

Rebajas de invierno ofwel de winterverkoop start traditioneel na DrieKoningen op 7 januari (vaak al eerder) en duurt tot begin maart. Kleding en schoenen zijn normaal gesproken al wat voordeliger in Zuid Spanje, maar tijdens de uitverkoop is het helemaal een feest.

Waar kun je fijn winkelen in Málaga?

Winkelen Malaga - uitverkoop

Málaga is een geweldige stad om een dagje te winkelen. Calle Marques de Larios is dé winkelstraat van de stad. Sla deze straat met mooie winkels van de bekende merken niet over.

Daarnaast Calle Nueva een aanrader. Deze winkelstraat vind je direct achter Calle Marques de Larios.

In en rondom Calle Granada (tussen de pleinen) kom je allerlei leuke boetiekjes tegen.

Winkelcentra zijn er ook voldoende, waarvan Larios Centro (dichtbij station) de bekendste is. Uitgebreid shoppen in een groot warenhuis? Bezoek dan El Corte Ingles aan de rand van het oude centrum.

Shoppen zonder zoeken

Reisgids Malaga

Wil je makkelijk de leukste plekjes om te winkelen terug vinden? In onze reisgids vind je naast bekende bezienswaardigheden, musea en restaurants 5 top locaties om te winkelen in Málaga.

Alle ‘shoplocaties’ die we hebben beschreven zijn makkelijk terug te vinden op de (uitneembare) stadskaart. De reisgids met plattegrond is ook digitaal beschikbaar voor op je smartphone of tablet. Makkelijk én compact!

Bestel nu je reisgids

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *