WK voetbal kijken in Malaga

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / WK voetbal kijken in Malaga – Waar kun je het WK zien?

 

Je wilt tijdens je vakantie in Málaga of omgeving niks missen van het WK voetbal? Een groot deel van de Spaanse bevolking is gek van voetbal. Het zal dus niet zo lastig zijn om een gezellige bar te vinden waar je kunt genieten van de wedstrijden. Om het makkelijk te maken noemen we hieronder alvast een paar locaties waar je het WK voetbal zeker kunt zien.

Voetbal kijken in Málaga centrum

Wanneer je naar Plaza de la Merced gaat zit je eigenlijk altijd goed. Bij verschillende bars aan het plein kun je de wedstrijden zien. Zoals bij Bar Picasso, Las Tortugas Bar en Merced 14. Als bar met een Belgische achtergrond verwachten we dat La Bruselas op Plaza de la Merced de wedstrijden van België zal laten zien (nog niet vernomen).

TIP! Las Tortugas Bar heeft tijdens het wk een aanbieding. Een pint Amstel kost tijdens de wedstrijden  €3,-

 

Voetbal in het Russisch museum

Russisch museum in Málaga laat in ieder geval de eerste 3 wedstrijden van Spanje op groot scherm zien. Je kunt een bezoek aan het museum combineren met voetbal.

Meer info

voetbal_Malaga

Mocht Spanje de finale bereiken, dan bestaat de kans dat je de finale op grote schermen in de stad kunt volgens. Zoals op Muelle Uno of Plaza de la Constitución.

 

 

Voetbal kijken in Pedregalejo (Malaga)

Aan de boulevard in Pedregalejo kun je het voetbal bij verschillende terrassen volgens. Wanneer je een dag gaat fietsen langs de zee hoef je dus niet snel terug naar het centrum. De voetbalwedstrijden zie je ondermeer bij La Tortuga Pedregalejo en VOX bar aan de boulevard.

WK voetbal kijken in Marbella

Op vakantie in Marbella of omgeving? Bij Hestia Lounge in Marbella worden alle wedstrijden live uitgezonden. De wedstrijden van België kun je hier zien via Sporza.

WK voetbal kijken in Torremolinos

In Carihuela / Torremolinos zijn er genoeg bars te vinden waar je het WK voetbal kunt zien. Café de Brabander steunt bijvoorbeeld de Rode Duivels. Je kunt hier uiteraard alle wedstrijden van België zien.

WK voetbal kijken in Nerja

In Nerja zijn verschillende bars waar zeer waarschijnlijk voetbal te zien is. Sowieso kun je terecht bij Bar El Fuego.

Voetbal kijken in andere plaatsen aan de Costa del Sol

We zijn vast een aantal (Nederlandstalige) locaties vergeten te noemen. Maar ook in andere plaatsen aan de Costa del Sol is het voetbal vast en zeker te zien.

Weet je een locatie die je kunt aanraden? Voel je vrij om bovenstaande lijst aan te vullen door hieronder of op onze Facebook pagina een reactie te plaatsen.

Veel plezier tijdens de wedstrijden.

Lees ook: Bezienswaardigheden Málaga Top 10

 
 

2 Comments

 1. Blijkbaar is er een groot scherm in de patio van het automuseum.

   
  • Beste Wim,
   Bedankt voor de toevoeging. Waarschijnlijk gaat het hier om een groot scherm in het Russisch Museum. Dit zit in hetzelfde gebouw (oude Tabaksfabriek). Omdat het WK in Rusland is laten ze hier alle wedstrijden van het Spaanse elftal zien. We hebben deze loactie inmiddels toegevoegd aan het artikel.
   Groeten uit Málaga – Gerard

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken