Malaga reisgids

Home / Malaga blog / Beleef Málaga met… Sergio en Víctor

 

Sinds de opening van hun koffie- en sappenbar in 2012, lopen we regelmatig bij Sergio en Víctor binnen. Deze twee vriendelijke eigenaren van El Último Mono zijn altijd in voor een gezellig praatje.

Bar Malaga - Ultimo Mono

El Último Mono heeft een grote aantrekkingskracht op jongeren en studenten, maar ook andere mensen voelen zich hier al snel thuis. Met name de gezellige onbevangen uitstraling van de bar draagt hier zeker aan bij. Maar natuurlijk ook de lekkere koffies en de meest heerlijke smoothies en sapjes!

Sergio en Víctor geven je een aantal tips hoe je Málaga volgens hun het beste kunt beleven.

 

Wat is jullie connectie met Málaga?

We wonen en werken in Málaga en zijn geboren in de provincie Málaga. We wonen allebei in verschillende plaatsen in de provincie.

 

Wat maakt Málaga zo speciaal en wat is volgens jullie echt typisch Málaga?

Het licht! Door de geografische ligging van Málaga is het vrijwel ieder moment van het jaar prachtig of aangenaam weer. Het is iedere keer weer een traktatie. Zodra je naar buiten gaat en de straat op loopt voel en zie je het licht.

 

Wat mag je volgens jullie niet missen wanneer je een bezoek brengt aan Málaga?

Zonder twijfel, maak in ieder geval een wandeling door het centrum en geniet. Beleef alle hoekjes en leuke straatjes. En loop ook eens lekker op je blote voeten over het strand van Málaga.

malaga-vakantie-strand

Welke tijd of periode van het jaar vinden jullie fijn in Málaga?

De maand september. Het weer is dan nog steeds goed, maar er zijn minder mensen. Je kunt dan rustig genieten van Málaga.

 

Welk gedeelte van de stad is jullie favoriet?

De leukste stukjes van Málaga zijn eigenlijk de plaatsen waar de meeste mensen vergeten te kijken. Met name de gevels van de verschillende mooie gebouwen. Kijk wat meer omhoog en ontdek mooie balkons of de details van de kathedraal van Malaga.

Malaga vakantie

Hebben jullie leuke tips qua eten en drinken in Málaga?

Ons advies is simpel… laat je leiden door je eigen instinct. Worden je zintuigen geprikkeld, dan is het zeker het proberen waard.

 

Willen jullie nog iets kwijt aan de lezers over Málaga of over de omgeving?

Probeer de stad zoveel mogelijk zonder stress te bezoeken. Maak er geen wedstrijd van om veel in korte tijd te zien. Málaga is geen stad om alleen maar foto’s te verzamelen van bezienswaardigheden. Je moet deze stad echt beleven.

Of je nu voor een paar uur of een paar dagen in Málaga bent, geef jezelf de tijd om Málaga te voelen!

Meer “Beleef Málaga met…

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *