ebike malaga huren

Home / Malaga blog / Naar de top van Malaga op een e-bike. Geniet van het gemak én het uitzicht.

 

Op een e-bike Málaga verkennen heeft zo zijn voordelen. Natuurlijk is het comfortabel fietsen. Langs de stranden is het in Málaga relatief vlak, maar je kunt ook hogerop. En dan is een e-bike een mooie uitkomst voor iedereen. Zo kun je zonder grote inspanning makkelijk het hoogste punt van Málaga centrum bereiken.

Málaga op een e-bike, verrassend leuk om te doen

Fietsen is één van de leukste activiteiten om te doen in Málaga. Het is dé manier om meer van de stad te zien. Zo is de fietsroute langs de kust een verrassende afwisseling op het centrum. Dit is goed te doen op een normale stadsfiets. Wil je een beetje hulp? Huur dan een elektrische fiets in Málaga.

Fiets je normaal gesproken op een normale fiets? Zelfs dan kan een e-bike in Málaga van toegevoegde waarde zijn. Uit eigen ervaring weten we dat dit je op warme dagen veel zweetdruppels kan besparen. Daarnaast geeft een elektrische fiets je de mogelijkheid om één van de mooiste punten in Málaga centrum makkelijk te bereiken.

Op een e-bike naar de top van Málaga (Gibralfaroberg)

e bike malaga tour

De Gibralfaroberg is het hoogste punt van Málaga centrum. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht. Hoewel het hoogste punt op ‘slechts’ 130 meter ligt, ervaren veel mensen het te voet als een stevige klim. Vooral het toeristische wandelpad aan de zuidkant loopt behoorlijk stijl omhoog.

Aan de andere kant van de berg ligt een mooie rustige route. Hier zijn geen trappen, het is minder stijl en er is meer schaduw. Op een normale fiets is deze route nog steeds geen aanrader, maar op een e-Bike ga je hier verrassend makkelijk omhoog.

Met weinig inspanning naar de top

Met een elektrische fiets bespaar je jezelf een stevige klim te voet. Je staat op deze fietsen in 10 á 15 minuten boven.

Bekijk de video hieronder

Op de fiets ben je lekker actief bezig en heb je alle tijd. Je hoeft op niemand te wachten (bus). Op de berg kan je in alle rust het gelijknamige kasteel bezoeken. Nadat je hebt genoten van het uitzicht daal je rustig af naar de kust. Vanaf hier kun je verder fietsen langs de stranden over de autovrije boulevard.

E bike Malaga huren

Fiets bijvoorbeeld door naar de visserswijken buiten het centrum. En wanneer je nog verder wilt, dan zijn ook de kustplaatsen naast Málaga prima bereikbaar. Leuk om te doen als dagactiviteit.

Wil je onderweg even op eigen kracht fietsen of de accu sparen? Dan kan je de ondersteuning ook tijdelijk uitzetten.

e-Bike tour Málaga, leuk om te doen

E bike Malaga tour

Geen zin om zelf een route uit te stippelen? Tijdens een e-Bike tour in Málaga ga je met een Nederlandstalige gids op ontdekking. Tijdens deze stadstour kom je ook op de Gibralfaroberg. Dit is een mooie extra in vergelijk met de normale fietstour, waarbij je een vlakke route volgt. Deze fietstocht laat veel bezienswaardigheden én geweldige uitzichten over Málaga stad zien.

Elektrische fiets/ e-bike huren in Málaga?

Je kan ook een e-bike huren in Málaga. Reserveer je fiets makkelijk vooraf in het Nederlands. Bij de huur is altijd een extra hangslot inbegrepen om de fiets veilig te stallen. Bij meerdaagse huur krijg je, indien gewenst, een extra accu en oplader mee. Zo kun je altijd met voldoende ondersteuning genieten van een fietsrit in Málaga.

Een e bike huren in Málaga kan vanaf €20 voor een have dag en €30 voor een hele dag.

 

Meer over fietsen in Málaga

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *