Reisgids Malaga inspiratie

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #14

 

We hebben weer een paar leuke Málaga foto’s (+filmpje) onder elkaar gezet. Handig om alvast wat inspiratie op te doen voor een dagje/ citytrip naar Málaga stad. Veel plezier!

1/6

Ondanks de hoge temperaturen kun je in Málaga prima shoppen. Doeken boven de prachtige winkelstraat zorgen voor de nodige verkoeling. Toch te warm? Je kunt in de avonduren tot ongeveer 21.30 uur shoppen. De winkelcentra met airco zijn ook een goede optie.

2/6

Bij de visserswijk Pedregalejo vind je vooral knusse strandjes. Net even anders dan het strand bij het centrum. Er is een gezellige boulevard met veel leuke terrasjes.

3/6

Voor velen favoriet bij een bezoek aan Málaga. De heerlijke vrijheid van het fietsen langs de zee. Zeker tijdens warme dagen is een verfrissende activiteit.

4/6

Plaza de la Merced. Van ’s morgens vroeg tot ’s avond laat een levendig plein.

5/6

VIDEO: klik op afbeelding om te kijken

Of je nu een dagje naar Málaga gaat of op citytrip, met deze handige ‘Málaga gadget’ voor smartphone en tablet kom je op de leukste plekken van de stad. Boordevol leuke tips, restaurants en meer…

6/6

Dit uitzicht blijft geweldig. Deze keer vanaf de muren van het Gibralfarokasteel.

 

Meer Málaga inspiratie?

Volg Beleef Málaga op Facebook.

Hoe beleef jij Málaga? Deel het met ons en onze lezers en voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram of twitter.

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *