Reisgids Malaga inspiratie

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #17

 

Terug van weggeweest, de leukste Málaga inspiratie die we hebben gespot op Instagram (#beleefmalaga). Met deze tips en inspiratie proberen we je stedentrip naar Málaga nóg fijner te maken.

Veel plezier! Zonnige groetjes uit Málaga van Gerard & Jacqueline.

1/7

Zo fijn aan Málaga, het strand is nooit ver weg. Een heerlijke plek om onze Málaga reisgids te lezen 😉

2/7

Yummmm…. Een ‘guilty pleasure’ van ons, Tortitas con frutas (pancakes). Genoeg om samen te delen 😉 Je eet ze bij La Galerna in Pedregalejo.

3/7

Het historisch centrum van Málaga is het meest bezocht door toeristen, maar het loont zeker om van de gebaande paden af te stappen. Zoals dit wijkje (Lagunillas) net achter Plaza de la Merced. Wat minder spik en span, maar je vind hier volop straatkunst.

4/7

Dit toont maar weer aan dat je in Málaga regelmatig naar boven moet kijken. Anders mis je dit soort mooie gevels en andere bijzondere architectuur. Deze kun je vinden naast de overdekte versmarkt.

5/7

Málaga is een stad voor jong en oud. Denk je aan een stedentrip met het gezin? Málaga met kinderen is een prima idee, ze gaan zich niet vervelen.

6/7

Ontbijtje #spaansontbijt #goedetip #beleefmalaga

Een bericht gedeeld door Floor Kobelé (@fleursche) op

Een hotel inclusief ontbijt? In Málaga is dit niet persé nodig. De stad heeft heel veel barretjes en terrassen waar je de dag voor weinig goed kunt beginnen. Zoals hier (traditioneel) bij La Recova in calle San Juan.

7/7

Favoriet bij velen. Fietsen langs de zee. Vanuit Málaga kun je kilometers over de autovrije strandboulevard fietsen. Een fiets huren in Málaga is makkelijk. Je kunt gewoon in het Nederlands reserveren.

Tip! Maak in de ochtend een stadstour met gids, daarna kun je extra voordelig je fiets doorhuren.

 

Deel jouw Málaga inspiratie

Ben je in Málaga en gebruik je Instagram? Deel je foto’s met #beleefmalaga en wie weet nemen we jouw foto de volgende keer op in de lijst met Málaga inspiratie 🙂

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *