Reisgids Malaga - tips
 

Inmiddels genieten we van zomerse temperaturen in Málaga. Ga jij binnenkort naar Málaga? Hieronder geven we je een beetje van de sfeer mee. Laat het vakantiegevoel alvast beginnen en neem een voorproefje met deze Málaga inspiratie.

Zonnige groetjes uit Málaga – Gerard & Jacqueline.

Ps. Ben je in Málaga en heb je Instagram? Deel je foto’s met #beleefmalaga en wie weet nemen we jouw foto de volgende keer op in de lijst met Málaga inspiratie 🙂

1/7

Málaga is een kleurrijke stad en zeker niet alleen door het fantastische Andalusische licht. Overal in de stad duikt straatkunst op. Het is zeker niet allemaal lelijke graffiti. Je ziet echt kunst op straat. Zoals hier in de wijk Lagunillas. 

Leuk om te weten! Je kunt sinds kort een unieke Málaga Street Art tour maken met Nederlandstalige gids.

2/7

Dit is duidelijk één van onze favoriete activiteiten in Málaga, fietsen! Je ziet wel waarom. Lekker op het gemak over de boulevard fietsen en dan genieten van het uitzicht over zee.

Onze aanrader! Maak eerst kennis met de stad en ga mee met de Nederlandstalige fietstour door Málaga. Na deze tour heb je het extra voordeel dat je tot 20.00 uur de fiets voor slechts €5,- kan doorhuren.

3/7

Je dag in Málaga beginnen is al geen straf, maar op deze manier is het helemaal een feest. Zoals bij Brunch-it. Hier heb je veel keuze uit allerlei smakelijke ontbijtjes. En ook nog eens super gezond!

4/7

Boquerones en vinagre is een typisch gerecht dat bij vrijwel iedere tapasbar in Málaga op de kaart staat. Deze ansjovisjes in azijn smaken voortreffelijk. Wil je lekker tapas eten in Málaga? Bezoek bijvoorbeeld Casa Lola. Deze tapasbar heeft tegenwoordig 2 vestigingen in het centrum. In calle Strachan en calle Granada, waarvan de laatste wat authentieker is.

5/7

De maand mei heeft in Málaga veel ingrediënten om vrolijk van te worden. Dit is er zeker één van. De jacaranda die in bloei staat en Plaza de la Merced een geweldige paarse gloed geeft.

6/7

Málaga is zoveel meer dan alleen het historisch centrum. Een kijkje buiten het hart van de stad levert vaak mooie architectonische verrassingen op. Zoals hier aan Paseo de Sancha. Vlakbij de oude Engelse begraafplaats van Málaga, die ook een bezoek waard is.

7/7

In oostelijke richting is dit ongeveer het laatste stukje boulevard van de stad Málaga. Je bent dan in de wijk El Palo op ongeveer 5 kilometer van het centrum. Wil je lekker vis eten in Málaga? Aan de boulevard van deze wijk gaat dit vast en zeker lukken.

 

Meer inspiratie? Beleef Málaga als local!

Wil je meer tips van locals en heel veel handige Málaga informatie? Met de reisgids van Beleef Málaga doe je allerlei leuke ideeën op voor je bezoek aan Málaga. Inclusief stadskaart met ruim 70 interessante punten. Een must have voor iedereen die niks van Málaga wil missen 🙂

Mis niks, bestel nu je reisgids

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken