Home / Malaga blog / Malaga inspiratie #22 Proef alvast de sfeer

 

Kijk je uit naar je vakantie of stedentrip naar Málaga? Deze pagina brengt je alvast in de stemming.

Steeds meer mensen die Beleef Málaga op Instagram volgen delen hun eigen ervaringen met de hashtag #beleefmalaga. Zo ontstaat er een mooie verzameling met inspiratie van ons én onze volgers.

Hieronder delen we een aantal van deze foto’s, aangevuld met onze tips.

1/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annelotte v Eeken-Vuijk (@annelottevaneeken) op

Annelotte bezocht het Moorse fort in het centrum van Málaga. Groot gelijk, want het Alcazaba is één van de must sees in Málaga. Die mag je niet missen 😉

2/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bas van der Linden (@basvdlinden98) op

Het is even een klim geweest voor Bas, maar kijk wat een uitzicht over de haven van Málaga. Dit is het uitzicht wanneer je bovenop de Gibralfaroberg staat of op de muren van het kasteel. Via een steil wandelpad bereik je de top. Wil je makkelijk omhoog? Sinds kort kun je zonder veel moeite met een E-bike naar boven.

3/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beleef Malaga ☀️ (@beleefmalaga) op

Wil je een uitstap maken buiten Málaga centrum, zonder dat je een auto nodig hebt? Dan is Pedregalejo zeker een aanrader. Blijf niet alleen op de boulevard van deze oude visserswijk. In de straatjes erachter is nog zoveel meer te zien.

Ga je op vakantie naar Málaga en gebruik je Instagram? Deel je foto’s met hashtag #beleefmalaga. Wie weet staat jouw foto de volgende keer ook in onze lijst met Málaga inspiratie 🙂

4/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jouke Tuinstra (@jouke_tuinstra_) op

Lagunillas is een buurt waar je veel street art tegenkomt. De wijk heeft de laatste jaren steeds meer kleur gekregen. Inmiddels een vast onderdeel van de fietstour door Málaga. Jouke ging samen met het hele gezin mee met onze tour. Deze rondleiding met Nederlandse gids is geschikt voor jong en oud.

5/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 24 Chicken (@24_chicken) op

Een andere wijk waar je veel straatkunst tegenkomt is de hippe wijk Soho Málaga. Sla deze wijk niet over, want er is genoeg te ontdekken.

6/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annelotte v Eeken-Vuijk (@annelottevaneeken) op

Málaga op de fiets is echt een gevoel van vrijheid. Zeker wanneer je lekker langs de stranden fietst met de wind door je haar. De fietsroute langs de kust van Málaga is onze favoriet. Je begint deze makkelijke route in de haven van Málaga.

7/7

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Huisbaas (@huisbaas_) op

Als er één hoogtepunt is in Málaga die we vaak terugzien met de hastag #beleefmalaga, dan is het wel de markthal. Begrijpelijk, want het is een mooi gebouw en éénmaal binnen proef je het Mediterraanse leven.

Wil je nóg meer Málaga inspiratie? Volg dan Beleef Málaga op Instagram of bestel je Málaga reisgids

Zonnige groeten uit Málaga!

Gerard en Jacqueline

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *