Malaga reisgids tips

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #7

 

Lekker eten, ronddwalen en vooral genieten. Wat ons betreft dé manier om Málaga goed te beleven. Vooral op het gemak. We brengen je alvast een beetje in de stemming 🙂

1/7


Málaga heeft de bekende versmarkt Atarazanas, maar deze foodmarkt (Mercado Merced) vlakbij Plaza de la Merced is vooral een smaakvolle beleving. Geniet van heerlijke hapjes! Je kunt zelfs ham in een puntzak bestellen.

2/7

Málaga centrum is overdag al een plaatje, maar maak ook in de avonduren een wandeling. Er zijn altijd mensen op straat en veel bezienswaardigheden zijn mooi uitgelicht.

3/7


Dit noemen we de ‘Málaga blues’! Het licht is prachtig. Overigens is de haven een leuke moderne afwisseling op het historisch centrum. 

4/7

Dat je lekker kunt eten in Málaga is zeker. Maar hoe zit dat eigenlijk wanneer je vegetariër bent? Kristel laat zien dat dit geen enkel probleem is. Dit was bij El Vegetariano de la Alcazabilla.

5/7


Deze binnentuin ligt onder de rook van de Kathedraal, maar is desondanks een beetje verborgen. Om het te zien loop je naar binnen bij Palacio Episcopal.

6/7

Nog een beetje blauw in Málaga 😉 Op de achtergrond zie je Baños del Carmen. Heerlijk om langs de zee naar toe te wandelen, maar je kunt natuurlijk ook de fiets pakken.

7/7


Deze maand staat er een leuk artikel over Málaga in de Kampioen van de ANWB. Met prachtige foto’s van Hans Zeegers en ook nog een mooie vermelding voor Beleef Málaga 🙂

 

Meer inspiratie? Volg Beleef Málaga op Facebook.

 

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *