Reisgids Malaga inspiratie en tips
 

Wanneer je naar Málaga gaat is één ding zeker, je gaat je hier niet vervelen. Er is  zoveel te zien én te beleven. Hieronder zie je alvast een paar voorbeelden.

1/6


Het hart van Málaga, Plaza de la Constitución. Bij Café Central (aan hetzelfde plein) is het ‘koffiesysteem’ van Málaga bedacht. Binnen op de muur zie je de koffienamen die Malagueños gebruiken om hun koffie te bestellen.

2/6


Een ‘good old’ stadskaart blijft fijn om een stad te verkennen. Op deze kaart van Málaga staat ook een handige stadswandeling. Een rondleiding langs de mooiste plekjes van Málaga. Naast de stadswandeling en een extra route staan er veel extra punten op. Je kunt ze allemaal terug vinden in onze reisgids.

3/6


Málaga is echt een stad waar je heerlijk buiten kunt ontbijten. Dulces Dreams is zo’n plek waar dat prima kan. Dit hostel heeft een klein terras op een rustig pleintje net achter de drukke straten. 

4/6


Málaga kent verschillende leuke straatmarkten, zoals deze op Plaza de la Merced. In de zomermaanden zijn er veel gezellige markten en andere activiteiten. Hier vind je een overzicht met de leukste activiteiten in Málaga tijdens de zomer van 2016.

5/6


Onze favoriete combi in Málaga. Strand, zee en een brede (autovrije) boulevard waar je  vele kilometers kunt fietsen

6/6


Zit je eenmaal op de fiets dan is dit een leuke plek om naar toe te fietsen. De visserswijken El Palo en Pedregalejo. Maak je liever een flinke wandeling, dan kan dat natuurlijk ook. Zoals je ziet, de route ligt direct langs de kust zonder autoverkeer.

Meer Málaga inspiratie?

Volg Beleef Málaga op Facebook.

Hoe beleef jij Málaga? Deel het met ons en onze lezers en voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram of twitter.

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken