Malaga inspiratie - reisgids Malaga
 

Ook in het najaar kun je volop genieten in Málaga. Hieronder laten we alvast een paar leuke ideeën zien voor een dagje óf een stedentrip naar Málaga.

1/7

In deze tijd van het jaar is de lucht vaak erg helder. Het levert prachtige plaatjes op bij zonsondergang, maar ook op het strand wanneer de zon op komt. Leuk idee voor de vroege vogels 😉

2/7

Weleens vermouth/ vermut gedronken? In Spanje is deze kruidige wijn een geliefd drankje. Deze dronken we bij tapasbar Casa Lola en komt direct van het vat. Sowieso een goed adres voor overheerlijke tapas!

3/7

De kathedraal van Málaga, je kunt er niet omheen. Toch is deze kant minder bekend dan de voorzijde. Een rondje om de kerk is dus best de moeite waard.

4/7

Het is weer mandarijnentijd op de versmarkt in Málaga centrum. Voor weinig geld koop je een zak overheerlijke mandarijnen of ander lekker fruit. De markt is overigens ook een prima plek om tapas te eten.

5/7

Het is een aangename tijd om te fietsen in Málaga. Je kunt alleen op ontdekking gaan, maar je kunt ook dagelijks een fietstocht maken met Nederlandstalige begeleiding.

6/7

Je dag goed beginnen in Málaga doe je wat ons betreft lekker buiten de deur. Wil je een keer wat anders dan een typisch Spaans ontbijt? Er zijn allerlei zaakjes waar ze meer serveren dan alleen broodjes. Zoals La Teteria, voor lekkere ‘home made’ granola met vers fruit. Je vind dit theehuis in één van de leukste straatjes van Málaga, calle San Agustin. Vlakbij het Picasso museum.

7/7

Málaga heeft meer dan alleen een bruisend centrum. Dit is Pedregalejo, een knusse buitenwijk met laagbouw en gezellige terrassen langs het water.

 

Meer Málaga inspiratie?

Volg Beleef Málaga op Instagram voor nóg meer leuke inspiratie.

Hoe beleef jij Málaga? Deel je foto’s en voeg #beleefmalaga toe aan je bericht.

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken