Ontdek Malaga citytrip

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #4

 

We hebben weer een paar leuke en inspirerende foto’s voor je bezoek aan Málaga op een rijtje gezet.

Heb je zelf een leuke tip of foto? laat het ons weten of gebruik de hashtag #beleefmalaga.

1/6

Leuk om te zien dat onze bezoekers #beleefmalaga op instagram gebruiken 🙂
Mariska laat ons de mooie blauwe luchten van Málaga zien. Gracias!

2/6

Fietsen in Málaga, het blijft onze favoriet. De bekendste route is naar Pedregalejo ten Oosten van het centrum. Maar doe eens ‘gek’ en fiets ook eens de andere kant op. Dan kom je op dit fietspad pal langs het strand, heerlijk!

3/6

Vlakbij het geboortehuis van Picasso (Plaza de la Merced) vind je de foodmarkt Mercado Merced. Een gastronomische markt waar je heerlijk kunt smullen van smaakvolle tapas en zoete desserts. Een zoete Málaga wijn mag natuurlijk niet ontbreken 😉

4/6

Midden in het oude centrum van Málaga ligt Teatro Romano. Samen met achterliggende Alcazaba een ‘must-see’ tijdens een citytrip naar Málaga.

5/6

IJssalon Casa Mira is een begrip in Málaga. Ze staan ondermeer bekend om hun turron (nougat) ijs, maar ook om de klassieker ‘blanco y negro‘. Een beker ijs met koffie.

6/6

We sluiten deze keer af met ons favoriete uitzicht over Málaga. Gezien vanaf de Gibralfaro berg met bovenop het gelijknamige kasteel. Vrijwel iedereen neemt het pad aan de zeekant omhoog, maar er is nog een andere verrassende route.

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *