Reisgids Malaga - vakantie

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #5

 

Hier is onze wekelijkse dosis met Málaga inspiratie. Beleef Málaga en geniet mee van deze bruisende stad!

Heb je zelf een leuke tip of een foto van je bezoek in Málaga? Laat het ons weten of gebruik de hashtag #beleefmalaga.

1/6


Mmm… een vers sapje op het terras bij Dulce & Dreams. Een hip hostel, maar je kunt er ook ontbijten of lunchen!

2/6

Nog zo’n hip zaakje is Julia Bakery. We zijn dol op alle zoetigheden. Julia maakt dagelijks achter in haar bakkerij verse gebakjes, cupcakes en heerlijke broden. Ook een ontbijtje bij Julia Bakery kunnen we zeker aanraden!

3/6


De lente kom eraan! Met een lekker zonnetje op het terras kun je al prima dit zomerdrankje bestellen. Probeer eens een tinto de verano, lekker verfrissend! Het is een mix van rode wijn en Casera (wat lijkt op 7-Up).

4/6

Beleef Málaga op de meest relaxte manier 😉 Huur een fiets en geniet van de mooie stranden en het uitzicht over zee. Genieten!

5/6


Er duikt steeds meer street-art op in Málaga. Geen ‘ranzige’ graffiti, maar fraaie muurschilderingen. Deze is net nieuw en te zien in het straatje naast bodega bar El Pimpi.

6/6

De heilige week is begonnen in Málaga. Tot Pasen zijn er dagelijks processies te zien. Bij de bakkers zie tijdens Semana Santa typische zoetigheden die bij deze bijzondere week horen. Zelf de Nazarenos, de ‘gekapte’ mannen in de processie meelopen, zijn nagemaakt.  

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *