reisgids malaga

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #8

 

Het is (bijna) meivakantie! Ga je binnenkort naar Málaga? Kijk dan snel hieronder en wie weet doe je leuke inspiratie op voor je citytrip 🙂

1/7

Voor de vroege vogels 😉 Vanaf het stadsstrand La Malagueta zie je de zon prachtig opkomen. Het levert mooie plaatjes op én je wordt heerlijk wakker! Tip! Ga daarna lekker ontbijten aan het strand.

2/7

Een foto die door anazenni is geplaatst op


De wijk Soho Málaga is een hippe wijk met veel street-art en je vind er ook het interessante museum voor hedendaagse kunst. Er komen steeds meer hippe zaakjes in deze wijk, zoals Picnic. Je eet er hamburgers, kan er lunchen of gewoon wat drinken. Helemaal in picknick stijl 🙂

3/7

Wil je niet de Gibralfaroberg beklimmen of gewoon met de kinderen wat leuks doen? Dit reuzenrad vind je bij de haven achter het busstation.

4/7

Een fietsritje of een wandeling naar Pedregalejo is een populair uitstapje vanuit Málaga centrum. Eén van onze favorieten om hier te lunchen of om wat te drinken is La Galerna. Een gezellig terras direct aan het strand.

5/7

Wil je meer zien dan alleen de visserswijk Pedregalejo? Fiets dan zeker een stukje door. Je komt dan ondermeer langs dit kleine strandje. Gewoon een kwestie van de kustlijn volgen.

6/7


Ontspanning ten top! De hammam is echt een aanrader. Geniet van de heerlijke baden of zelfs een goede massage.

7/7

Vis eten met uitzicht over het strand en de zee. Deze gegrilde sardines horen helemaal bij Málaga en je kunt ze overal aan het strand krijgen. Wil je ze bestellen? Vraag om een ‘espeto de sardinas’.

 

Meer inspiratie? Volg Beleef Málaga op Facebook.

 

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *