Home / Malaga blog / Noche de San Juan 2021 komt te vroeg, stranden Malaga één nacht dicht

 

De stranden in Málaga zijn gewoon open, maar niet tijdens Noche de San Juan. Grote feesten op het strand van Málaga zijn nog niet toegestaan. De stranden zijn daarom voor één nacht gesloten.

Het gaat om een preventieve maatregel die een feestende mensenmassa op het strand moet voorkomen.

 

Stranden voor één nacht gesloten

Ieder jaar trekken veel mensen in de nacht van 23 op 24 juni naar de stranden van Málaga. Ze vieren hier traditioneel het begin van de zomer. Een feest met muziek, eten, drinken en traditionele rituelen.

Noche de San Juan is een geweldig feest, maar het komt dit jaar net iets te vroeg. De burgermeester heeft medegedeeld dat alle stranden van de stad Málaga tijdens de feestnacht gesloten zijn.

Maatregelen Noche de San Juan Málaga 2021

Optredens die normaal op het stadsstrand van Málaga plaatsvinden (La Malagueta) gaan dit jaar niet door. Het is sowieso niet toegestaan om één van de stranden te betreden.

De maatregelen gelden alleen in de nacht van 23 op 24 juni 2021. Vanaf 23 juni om 22.00 uur tot 24 juni om 8.00 uur zijn alle stranden in Málaga gesloten voor publiek.

De lokale politie zal toezien op naleving van de maatregelen.

 

Zijn de stranden in Málaga normaal open?

Ja, de stranden zijn gewoon open in Málaga. Bovenstaande maatregel is een uitzondering.

Je strandbezoek in Málaga en aan de Costa del Sol kan gewoon doorgaan. In Málaga kan je op dit moment al heerlijk zonnebaden op het strand en zwemmen in zee.

Uiteraard hou je hierbij rekening met de maatregelen die gelden op het strand.

 

Informatie coronamaatregelen Málaga, Spanje

Je wilt op vakantie naar Málaga, Spanje? Goed idee! Ga voorbereid op reis en zorg dat je op de hoogte bent van de (lokale) maatregelen. Op de pagina Málaga Corona Update vind je veel praktische informatie.

Updates ontvangen?

Regelmatig zijn er veranderingen en nieuwe versoepelingen. Ontvang deze updates direct in je mailbox. Zo ben je direct op de hoogte.

 

Handige tips voor je vakantie of stedentrip naar Málaga, Spanje

 

Bron: Sur (Spaans)

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *