Malaga citytrip inspiratie
 

Iedere week delen we leuke, mooie en inspirerende instagram foto’s van Málaga. Leuk om inspiratie op te doen voor je bezoek aan Málaga.

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de tag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂

 

1/10

Baños del Carmen, één van onze favoriete plekjes net buiten het stadscentrum van Málaga. Er is ook een terras waar je lekker kunt loungen.

 

2/7

Pasaje de Chinitas, een kleine steegje in Málaga centrum. Je kunt dit straatje vinden bij Plaza de la Constitución, rechts naast de bakkerij van La Canasta.          

 

3/7

In de winter kan de lucht boven Málaga tijdens zonsondergang fantastisch kleuren!

 

4/7

Churros! #malaga #typicalmalaga #andalucia #spain

Een foto die is geplaatst door Liesbeth Meijnckens (@liemeij) op

Herken je deze Spaanse lekkernij? Nadat deze spiraal in stukken is geknipt heb je churros! Het proberen waard bij Casa Aranda. Bestel churros con chocolate, lekker om te dippen 😉            

 

5/7

In de oude tabaksfabriek aan de westkant van het centrum kun je tegenwoordig twee verrasssende musea vinden. Het automuseum en het Russisch staatsmuseum.

 

6/7

Het oude centrum van Málaga is een wirwar aan straatjes. Je ontdekt steeds weer iets nieuws. Links zit de ‘ thematische’ tapasbar La Merchanas.Een tapasbar in Semana Santa sfeer.    

 

7/7

Het beeld van Picasso op Plaza de la Merced, de plek waar hij is geboren. Een populaire plek en een vast onderdeel van de stadstour in Málaga.

 

Volg Beleef Málaga ook op Instagram of Facebook

 

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken