Reisgids Malaga inspiratie
 

Niks zo lekker om alvast in vakantiesfeer te komen. Met onderstaande Instagram foto’s vanuit Málaga gaat dit vast goed komen.

Veel (voor)plezier 🙂 Zonnige groetjes uit Málaga van Gerard & Jacqueline.

Ps. Ben je in Málaga en gebruik je Instagram? Deel je foto’s met #beleefmalaga en wie weet nemen we jouw foto de volgende keer op in de lijst met Málaga inspiratie 🙂

1/7

Málaga hip en trendy? Jazeker, maar vergeet de authentieke kant van de stad niet. In het historisch centrum zie je dit absoluut terug, maar fiets ook eens naar de visserswijken El Palo en Pedregalejo. De sfeer is hier weer net even anders dan in de stad. En dat op zo’n korte afstand.

2/7

Eén van onze favorieten voor een koffie met wat zoets óf om te ontbijten is La Bella Julieta. Inmiddels zijn er twee vestigingen. Deze op de foto is nieuw en kun je vinden in calle Santa Lucia. Vlakbij Plaza de los Martires.

3/7

Het blijft leuk om onze eigen reisgids terug te zien in het straatbeeld. Wil je ook lekker veel inspiratie voor je stedentrip? Hier lees je meer over de Beleef Málaga reisgids.

4/7

Alleen al om dit soort plaatjes raden we je aan om ook buiten het centrum van Málaga te kijken. Maak een mooie wandeling langs de stranden of stap of de fiets. Zo beleef je de echte ‘Málaga vibe’.

5/7

Of gewoon even lekker relaxen in de haven kan natuurlijk ook 😉 Bezoek ook het opvallende museum in de hoek van de haven, Centre Pompidou.

6/7

Midden in Málaga ligt dit kasteel op de Gibralfaroberg. Misschien niet het meest spannende kasteel, maar het uitzicht vanaf de muren mag je eigenlijk niet missen.

7/7

Zin in een uitgebreid ontbijt of een healthy lunch? Dan is Brunchit een perfectie locatie.

 

Tip! Voor nog meer inspiratie

Wil je meer inspiratie, tips van locals en heel veel handige Málaga informatie? Met de reisgids van Beleef Málaga doe je allerlei leuke ideeën op voor je bezoek aan Málaga. Inclusief stadskaart met ruim 70 interessante punten. Een must have voor iedereen die niks van Málaga wil missen 🙂

Mis niks, bestel nu je reisgids

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken