Ontdek Malaga inspiratie

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #3

 

Bij mooi weer, en dat is regelmatig in Málaga 😉 kan ik echt genieten van de diep blauwe luchten. Vooral in de winterperiode zijn ze prachtig! Hieronder zie je er een paar voorbij komen.

Onze Málaga inspiratie voor deze week. Veel plezier!

1/7

Een foto die door jaillana is geplaatst op


Het strand van La Málagueta! Deze sculptuur is echt een foto hotspot 🙂 Het strand ligt op minder dan 15 minuten lopen vanuit hartje Málaga.

2/7

Net buiten de stad ligt de botanische tuin van Málaga. Een mooi rustpunt met veel natuur. Je kunt de tuin met de bus bereiken (+ stukje lopen) of op de fiets.

3/7


De kathedraal van Málaga. Iedereen ziet ‘La Manquita‘ van buiten, maar het interieur is zeker zo mooi. Een bezoek waard!

4/7

Málaga stad is mooi, maar wat dacht je van de provincie Málaga? De omgeving kent verschillende bijzondere natuurgebieden. El Torcal bij Antequera is er één van. Lees ook eens de tips van mensen uit de omgeving van Málaga.

5/7


Metershoge palmen en een aantal prachtige gevels. De straat Puerta del Mar is erg fotogeniek. Niet ver van de overdekte markt en in het verlengde van winkelstraat Calle Nueva. 

6/7

Het centrale plein van Plaza de la Constitución. Eigenlijk is hier altijd wel wat te zien of te doen. Een heerlijk plein waar je midden de gezellige hectiek van Málaga bent.

7/7

Een doorkijkje naar Plaza de la Merced. Het plein waar Picasso op zijn bankje zit voor zijn geboortehuis. Een populair plein bij toeristen waarschijnlijk door fijne terrassen in de zon 😉

Op citytrip of een dagje naar Málaga? Voeg de hashtag #beleefmalaga toe aan je foto’s op instagram, wie weet staat jouw foto de volgende keer op onze Málaga inspiratie pagina 🙂

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *