Bed & breakfast omgeving Malaga
 

Ervaar het mooie Andalusië, op ongeveer 30 minuten van Málaga stad, vanuit Bed & Breakfast: La Colmena Famosa.

 

Bed & Breakfast

Bed & breakfast B&B Malaga

Deze Bed & Breakfast is kleinschalig en heeft 3 comfortabele gastenkamers in het hoofdgebouw. Alle kamers hebben een badkamer en suite en een eigen terras. Daarnaast is er een zwembad beschikbaar voor de gasten.

 

Leuke extra, comfortabel vakantiehuis

Op korte afstand van het hoofdgebouw, verscholen achter een haag van oude olijfbomen, ligt de casita. Deze gezellige vakantiewoning biedt veel privacy en is compleet ingericht. Een perfect verblijf met alle comfort voor 2 tot 4 personen.

Bed en breakfast Malaga

Wie wil kan aansluiten bij de B&B gasten voor het ontbijt of diner, gezellig op het algemene terras van de villa. Het geheel is omgeven door een mooie ruime tuin.

 

Ligging B&B

La Colmena Famosa ligt centraal in Andalusie. In een natuurlijke omgeving met schitterende bergen. Een prima uitvalsbasis om leuke dingen te ondernemen. Zoals wandelen langs geurige velden, soms afgewisseld met uitzicht op de Middellandse Zee.

In de omliggende authentieke dorpjes is nog veel terug te zien uit de Moorse periode in Andalusië. Geniet van de typische architectuur en nauwe straatjes in een omgeving waar de tijd even lijkt stil te staan. Leven is hier tot kunst verheven en zonder de stress uit óns bestaan.

Cultuur 

Andalusie heeft veel culturele hoogtepunten, welke vanuit La Colmena Famosa goed te bereiken zijn. Ondermeer Málaga (30 min.), Antequera (30 min.), Granada (60 min.) en  Córdoba (90 min.) zijn makkelijk bereikbaar via goede en rustige snelwegen.

 

Ontspannen bij de B&B

B&B Malaga omgeving

Wie na alle cultuur even lekker wil ontspannen kan onder het genot van een (Spaanse) huiswijn even lekker bijkomen aan het zwembad. Een paar keer per week bestaat de mogelijkheid om aan aan te schuiven voor een smakelijk diner, met zoveel mogelijk lokale producten.
Bij La Colmena Famosa proef je midden in Andalusië de Hollandse gastvrijheid. Kortom, een aangename vakantiebestemming in de omgeving van Málaga!

 

Reserveringsverzoek Website accommodatie