Bed and Breakfast Malaga
 

Het landhuis Nuestro Cielo is gelegen op een rustige locatie, waarbij het uitzicht op natuurpark El Torcal spectaculair is. De eigenaren van deze bed & breakfast, Fabi en Frank, verwelkomen je graag op één van de prachtige terrassen of aan het zwembad met een glas lekkere cava of een goed Belgisch biertje. Andalusië ligt hier aan je voeten!

Bed and Breakfast Malaga

Mooie gastenkamers en een goed begin van de dag

Het huis bestaat uit 4 gastenkamers. Allen voorzien van een apart terrasje, douche en toilet. Bij minder mooi weer is er nog altijd de gezellige gemeenschappelijke salon. Je kunt hier met een lekker glaasje (bier of wijn) gezellig babbelen of een goed boek lezen. Onder de Spaanse morgenzon begint de dag goed met een stevig ontbijt.

Het huis heeft een typische Andalusische stijl en is geheel gerenoveerd. Prachtige plafonds met houten balken en mooie terracotta tegels. Miranda Innes restaureerde destijds het huis en gaf het de naam Casa Miranda. In het door haar geschreven boek “Getting to Mañana” beschrijft ze het leven in Casa Miranda.

Bed and Breakfast Malaga

Bed & Breakfast met goede ligging in de provincie Málaga

Nuestro Cielo ligt op slechts 35 minuten rijden van Malaga airport, via de A-45 richting Córdoba. Villanueva de la Concepcion en Antequera zijn de dichtstbijzijnde steden. Het dorp Pastolero ligt op 5 minuten rijden en heeft alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, twee bars en restaurants. In Villanueva de la Concepcion zijn nog meer voorzieningen zoals postkantoor, openbaar vervoer etc.

 

Bed & Breakfast vlakbij Málaga en El Torcal

Vanuit deze bed & breakfast is Málaga erg gemakkelijk bereikbaar. Ook andere steden liggen onder handbereik en het bijzondere El Torcal ligt vrijwel op een steenworp afstand. Een ideale accommodatie voor leuke uitstapjes of om gewoon lekker te genieten van de rust en de omgeving.

Reserveringsverzoek Website accommodatie