reisgids Malaga inspiratie

Home / Malaga blog / Málaga inspiratie #18

 

Op zoek naar Málaga inspiratie als voorbereiding op je bezoek aan deze bruisende stad? Regelmatig plaatsen we tips die we hebben gespot op Instagram. Ook deze keer hebben we een aantal leuke ideeën bij elkaar gezocht.

Veel plezier! Zonnige groetjes uit Málaga van Gerard & Jacqueline.

1/7


Calle Córdoba met prachtige palmen net buiten de autovrije zone in de wijk Soho Málaga. Maak eens een rondje door deze wijk en ontdek de ‘street-art’ op verschillende gebouwen. Sinds kort is hier ook grand café ‘La Fabrica’ geopend. 

2/7

Na alle bezienswaardigheden of een dag shoppen even bijkomen aan het strand? In Málaga kan het 🙂 Stadsstrand La Malagueta ligt op 10 minuten lopen van het centrum.

3/7

Op zoek naar een ‘romantische plek’ in Málaga? Bij dit paviljoen (Baños del Carmen) kun je samen genieten van een geweldige zonsondergang. Wil je een romantische stedentrip naar Málaga plannen? Hier kun je romantisch overnachten in Málaga.

4/7

Deze kleurrijke kerkmuur vind je in calle San Juan. In dit straatje zitten verschillende traditionele winkeltjes. Maar ook een nieuw hip hotel waar je behalve goed kunt overnachten ook prima kunt lunchen (streetfood Bendito).

5/7

Een bericht gedeeld door Sofie (@sofie_vnr) op

Een andere mooie straat in Málaga centrum is calle San Agustin. Wil je het Picasso museum bezoeken? Dan moet je in deze straat zijn. Drink daarna een lekker kopje thee bij ‘La Teteria’ Je kunt hier overigens ook goed je dag beginnen met een ontbijt.

6/7

Zo ziet fietsen in Málaga eruit 🙂 Niet verkeerd toch? Op je gemak fiets je zo een aantal kilometers langs de zee. In oostelijke richting kom je uit in de wijk Pedregalejo, waar je met uitzicht op zee even kunt bijkomen. Een leuk uitstapje vanuit Málaga centrum!

7/7


Uitzicht vanaf de muren van het Gibralfaro kasteel. Neem de alternatieve route omhoog, dan zie je nog meer van de stad en het achterland.

 

Deel jouw Málaga inspiratie

Ben je in Málaga en gebruik je Instagram? Deel je foto’s met #beleefmalaga en wie weet nemen we jouw foto de volgende keer op in de lijst met Málaga inspiratie 🙂

Tip!

De reisgids van Beleef Málaga staat boordevol tips en leuke ideeën voor je bezoek aan Málaga en heeft een handige stadskaart. Een reisgids voor wie niks van Málaga wil missen.

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *