Malaga tips

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / Málaga inspiratie #21 – Zo kom je alvast in de vakantiestemming!

 

Op Instagram vind je veel inspiratie voor je vakantie. Ook voor een bezoek aan Málaga is het een goede bron om alvast in de stemming te komen. Uiteraard vind je hier ook foto’s én videos van Beleef Málaga.

We zien regelmatig de meest mooie beelden van Málaga op Instagram met de hashtag #beleefmalaga. Hieronder delen we een aantal van deze foto’s, aangevuld met onze tips én inspiratie.

1/7

Soms vinden we het fijn om net achter de drukke straten wat te eten of te drinken. Zoals hier op het kleine plein Plaza de los Martires. Bij hostel Dulces Dreams maken ze heerlijke verse sapjes en smoothies. Leuke bijkomstigheid voor ons, gasten laten hier regelmatig Nederlandstalige tijdschriften achter 😉

2/7

De zomer is begonnen! Dankzij de schaduwdoeken boven winkelstraat calle Marques de Larios kun je toch aangenaam winkelen in Málaga. Oh ja… goed om te weten… de zomeruitverkoop is inmiddels begonnen 😉 Tot eind augustus zijn er volop koopjes in de stad. Lees ook onze 10 zomertips voor de stad Málaga.

3/7

Liefhebber van fotografie? Dan zit je in Málaga goed. Het licht is er fenomenaal en er zijn veel interessante fotospots te vinden. De fotolocatie hierboven is op de Gibralfaroberg. Deze foto is gemaakt door Sander, hij was precies op het juiste moment bovenop de berg. Zo kon hij de zeemist vastleggen die net over de stad trok.

Ga je op vakantie naar Málaga en gebruik je Instagram? Deel je foto’s met hashtag #beleefmalaga. Wie weet staat jouw foto de volgende keer ook in onze lijst met Málaga inspiratie 🙂

4/7

In Málaga kun je natuurlijk typisch Spaans ontbijten. Denk aan een broodje met olijfolie en tomaat of de bekende churros. Voor wie liever wat anders wil, in Málaga valt er wat kiezen. Van authentieke bars tot hippe eettentjes. Dus ook een gezond en gevarieerd ontbijt in Málaga is geen enkel probleem.

5/7

Wie ons al een tijdje volgt weet dat we liefhebbers zijn van fietsen in Málaga. Leuk, makkelijk en je ziet gewoon veel meer van de stad Málaga. Ben je nog niet eerder in Málaga geweest? Lees dan zeker onze blog over waarom fietsen in Málaga zo leuk is.

6/7

Het blijft geweldig om foto’s van onze eigen Málaga reisgids op social media terug te zien. Inmiddels hebben al veel mensen de gids meegenomen naar Málaga. Toen de gids net uit was vonden we het best spannend wat mensen van deze gids zouden vinden. Mede omdat de opzet afwijkt van een standaard reisgids. In de reisgids nemen we je ondermeer mee door de stad. We doen dit aan de hand van een route over zowel gebaande- als ongebaande paden. Lees hier wat mensen van de Beleef Málaga reisgids vinden

7/7

Nog een voorbeeld van een goede fotospot in Málaga. Deze foto van Fiona is gemaakt in de haven van Málaga (Muelle Uno). Sla deze locatie niet over tijdens je bezoek aan Málaga. Dit is ook vaak het beginpunt van een dagje fietsen naar de oude visserswijken van Málaga. Daarnaast loop je vanuit het centrum gezellig door de haven naar het strand van La Malagueta. En natuurlijk moet je hier in de avonduren zijn voor een mooie zonsondergang vanaf het terras.

Meer inspiratie? Volg Beleef Málaga ook op Instagram

Zonnige groeten uit Málaga!

Gerard en Jacqueline

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken