Noche en Blanco Malaga - cultuurnacht

Home / Malaga blog / Evenementen / De gezelligste nacht van Málaga – 16 mei 2015

 

De cultuurnacht van Málaga komt er weer aan. Deze jaarlijkse nacht staat bol van leuke activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

Gratis naar het museum

Noche en blanco

La Noche en Blanco begint op zaterdagavond 16 mei. Vanaf dat moment kun je ruim 20 musea tot 02.00 uur gratis bezoeken. Hieronder een aantal bekende musea die je gratis kunt bezoeken:

Let op! La Noche en Blanco is altijd erg populair. Bij sommige musea ontstaan daardoor wachtrijen. Een aantal musea laten deze cultuurnacht slechts een beperkt aantal bezoekers toe. Wil je een museum graag bezoeken, zorg dan dat je op tijd bij de ingang bent.

Rondleidingen

In het Alcazaba en Teatro Romano worden deze nacht rondleidingen gegeven. Vooral het Alcazaba is tijdens de nachtelijke uren extra bijzonder.

Een andere bijzondere locatie om tijdens de nacht de bezoeken is de Engelse begraafplaats. Ook hier krijg je een rondleiding.

Exposities, straattheater dan en muziek

Noche en Blanco Malaga

De cultuurnacht is omlijst door allerlei exposities in de stad. In verschillende straten en op pleinen kun je genieten van straattheater, dans en muziek.

De cultuurnacht in Málaga heeft dit jaar ruim 180 activiteiten op het programma staan. Een compleet overzicht kun je hier downloaden (PDF).

 

Meer over Noche en Blanco

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *